FNHlogga_liten_hoger-2.png
 
Välkommen Styrelse Kalendarium Hingstar Ston Stoinventering Resultat Avelskommitté Körkommitté Medlemsblad Bildgalleri Medlemskap

Medlemskap

Bli medlem i föreningen Nordsvenska hästen 

FNH har två former för medlemskap:

 

Medlem som betalar ordinarie avgift: Medlemsavgiften är 450 kronor per kalenderår om du är bosatt i Sverige. För utlandsboende är den 500 kronor.

 

Familjemedlem. Familjemedlemsavgiften är 350 kronor per kalenderår oavsett om du är bosatt i Sverige eller är utlandsboende. Familjemedlemskapet är individuellt och förutsätter att det finns en medlem som betalar ordinarie avgift på samma adress. Familjemedlem är fullvärdig medlem men får inte egna utskick av tidning, stambok etc. utan förväntas ta del av det material som skickas till den person som betalar full avgift.

 

NY MEDLEM

Vill du bli ny medlem i föreningen kan du göra på ett av följande sätt:

1)  Om du vill ha en faktura: Fyll i formuläret längst ner på sidan, och skicka det. Skriv ditt namn, din adress och, om du vill, e-postadress och telefonnummer. Ange om du vill betala avgift för ordinarie medlem eller familjemedlem. Du kommer då att få en faktura på medlemsavgiften med anvisningar om hur du ska betala.

2)  Om du vill betala direkt utan faktura: Sätt in aktuella avgift på plusgirokonto 21221-7 eller bankgiro 5733-9574. Ange ditt namn och adress i meddelanderutan, gärna också e-postadress och telefonnummer om det får plats.

 

Vilket sätt du än använder så kommer du, när vi fått in din avgift, att få en bekräftelse på att medlemsavgiften betalats in tillsammans med en del material från föreningen.

 

REDAN MEDLEM

Faktura avseende medlemsavgift för nästkommande år skickas ut från Föreningshuset i slutet av december.

 

FRÅGOR OM MEDLEMSAVGIFT OCH MEDLEMSKAP

Ring eller maila till föreningens kassör/medlemsansvarige Jan Rudérus 070-331 83 22, kassor@nordsvensken.org

eller till föreningens sekreterare Annica Igemo, 070-57 86 870, sekreterare@nordsvensken.org

Ge bort ett medlemsskap i present!

Ibland ges ett medlemsskap bort i present av någon, t.ex. till en fölköpare.

Om ni gör det, ange tydligt på inbetalningen att det är ett gåvomedlemsskap, så skickar kassören ett speciellt dokument till mottagaren där det framgår vem som är givare

Copyright: 2015 - 2020 All rights reserved